top of page

DENTAL STEALTH ®

Dental Stealth® eshte nje sistem trajtimi ortodontik qe mundeson te drejtoje dhembet dhe rregulloje malokluzionin pa prishur estetiken dhe fonetiken.

Trajtimi ortodontik eshte I mundur me ane te nje seri maskerinash dentare transparente e shume te holla te ndertuara ne baze te nje Set Up gradual, me ate te mikrolevizjeve te punuara nja nje software shume I sofistikuar. Maskerinat nderrohen cdo 2/3 jave dhe cojne gradualisht dhembet te marin nje pozicion te rregullt.Dental Stealth® eshte trajtimi ortodontik i personalizuar shume efikas , komod, i levizshem dhe thuajse i padukshem.

​Nje elaborim virtual i harkades tuaj dentare do ju tregoje me pare spostimet e dhembeve tuaj gjate terapise. Ne kete menyre mund te keni nje tregues sesi do jete buzeqeshja juaj ne fund te trajtimit.

Ajo qe ben dallimin ndermjet Dental Stealth® nga maskerina te tjera eshte thjeshtesia e perdorimit nga ana e pacientit dhe lehtesia e procedurave persa i perket punes se dentistit.

 

Preventi ne pak minuta. Ngjithe e shpejte e Atashmenteve te parafabrikuar, nga reparti teknik i Dental Stealth® te Maximum Divisione Dentale. Heqje e lehte dhe e shprejte e maskerinave nga ana e pacientit.

   

Per tu njohur me karakteristikat qe diferencojne Dental Stealth® nga teknikat tradicionale me maskerina transparente, shkarko PDF informuese.

Per me shume info vizitoni faqen www.dentalstealth.com

Kurset e tjera Dental Stealth® per Dentistet do mbahet _

Shkarko ketu programin e kursit tek mbyshktimi siper.

bottom of page