top of page
Female white toothy smile
TEKNOLOGJITE E REJA

BËJ TË

QESHËSH PACIENTËT TUAJ

KUSH JEMI

MAXIMUM Divisione Dentale është një multinacionale që operon kryesisht në sektorin Ortodontik.

Pas një procesi evoluimi dhe rritjeje që zgjati më shumë se 25 vjet, në fushën e Ortodoncise, kompania nis aventurën në Shqipëri.  

Duke mos anashkaluar pricipet fondamentale që kanë inspiruar krijuesit, kërkimi, zhvillimi dhe persosmërinë, Maximum Divisone Dentale është një firmë që kujdeset për nevojat e klientit, avanguard me teknologjinë, këmbëngules në formimin e një personeli të shkëlqyer dhe e përpiktë në monitorimin kostant të nivelin kualitativ të shërbimit të ofruar.

Struktura ofron një gamë të gjërë shërbimesh duke u vendosur si pika e referimit më e rëndesishme për kërkimet në fushën e teknologjisë dhe të materialeve dentare.

Për zhillimin e tyre në bashkëpunim dhe për llogari të strukturave të tjera (në Itali bashkëpunon ngushtë me (Functional Research srl), në ideimin e procedurave të reja dhe ortodontike sistematike në bashkëpunim me Mjekë dhe Dentistë, në krijimin e manifakturave falë raportit tekniko/dentar, në ndihmë të Studimeve Dentare përsa i perket Marketingut Dentar dhe në organizimin e seminarëve dhe eventeve.

Chi Siamo
I Nostri Corsi

KURSET TONA

Dental Stealth®​ Sistem

Te Shtunen 18 Mars 2017

 

Relator - Dr. Bruno Portelli

 

TERAPIA ORTODONTIKE ME

MASKERINAT TRANSPARENTE

 

Shiko Programin

Dental Marketing

Data da stabilire

 

Relatore

Dottor Francesco Castiglia

 

Vedi il programma

 

3 Steps System
Easy Up&Down

Data da stabilire

 

Relatori

Dottor Paolo Maria Miazzi

Sig. Roberto Luigi Guerra

 

Seminario di Ortodonzia 3D
I° livello

Data da stabilire

 

Relatore

Daniele Specchi

 

Vedi il programma

 

Seminario di Ortodonzia 3D
II° livello

Data da stabilire

 

Relatore

Daniele Specchi

 

Vedi il programma

 

Seminario di Ortodonzia Mobile

Data da stabilire

 

Relatore

Davide Specchi

 

Assistente Tecnico

Davide Specchi

 

Vedi il programma

 

Seminario di Ortodonzia
Fissa I° Livello

Data da stabilire

 

Relatore

Daniele Specchi

 

Assistente Tecnico

Davide Specchi

 

Vedi il programma

 

Seminario di Ortodonzia
Fissa II° Livello

Data da stabilire

 

Relatore

Daniele Specchi

 

Assistente Tecnico

Davide Specchi

 

Vedi il programma

 

Seminario di Ortodonzia
Fissa III° Livello

Data da stabilire

 

Relatore

Daniele Specchi

 

Assistente Tecnico

Davide Specchi

 

Vedi il programma

 

Seminario di Ortodonzia Funzionale I° Livello

Data da stabilire

 

Relatore

Daniele Specchi

 

Assistente Tecnico

Davide Specchi

 

Vedi il programma

 

Seminario di Ortodonzia Funzionale II° Livello

Data da stabilire

 

Relatore

Daniele Specchi

 

Assistente Tecnico

Davide Specchi

 

Vedi il programma

 

Seminario di Ortodonzia Funzionale III° Livello

Data da stabilire

 

Relatore

Daniele Specchi

 

Assistente Tecnico

Davide Specchi

 

Vedi il programma

 

Dispositivi per la Riabilitazione dell'ATM "Bite"

Data da stabilire

 

Relatore

Daniele Specchi

 

Assistente Tecnico

Davide Specchi

 

Vedi il programma

 

Shkarko programim e kursite te specializimit Ortodontik per Ortodoncistet

25

Vite Eksperiencë

100.000

e më shumë aparate të ndërtuar

9

6

Lektorë

Shtete prezente

I Relatori

LEKTORËT TONË

Dr. Giovanni Cavalli

Odontoiatra, Protesista

Dr. Stefano Muraro

Odontoiatra esperto in omeopatia, omeotossicologia e discipline integrate

Dr. Francesco Castiglia

Odontoiatra,

Esperto di Dental Marketing

Dr. Bruno Portelli

Odontoiatra, Gnatologo, Posturologo sportivo

Z. Daniele Specchi

Tecnico Ortodonzista

Dr. Marco Montalbano

Ortodontista

Dr. Fabio Carnevale

Ortodontista, Posturologo

Dr. Riccardo Tonini

Odontoiatra, Endodonzista

Z. Roberto Guerra

Tecnico Protesista

 

PRODUKTET

Prodotti
Contatti

KONTAKT

Dal Lunedì al Venerdì  09:00 AM – 16:30 PM

 

 

Opening Hours
Dove siamo

Lagja 17, Rruga “Stefan Kaculini”

Pallati “Port View”,
Maximum Business Center,

Durrës, Shqiperi 

Telefonaci

Tel. +355 69 636 6262

Scrivici

I tuoi dati sono stati inviati con successo!

bottom of page